Tuesday 3 June 2008

Kaatumaraudat + sivujalan tassun leventäminen


Vähän kerrallaan, mutta eteenpäin kuitenkin: kauan odotetut kaatumaraudat (SW-Motech) RM Heinolta tulivat vihdoin. Kävin hakemassa ja samalla sain kymmenkunta kiristyshihnaa huollon puolelta :) Onneksi kysyin, sillä näitä tulen tarvitsemaan. Ja huollossa niitä on paljon, sillä uudet pyörät on aina näillä köytettyinä. Ja rahaa säästyi.

ADVRiderissa oli hyvät ohjeet, joiden mukaan asennus vie 45min. Vähän kauemmin meni kyllä, mutta tulipahan vaihdettua viimein myös laturin hihna, joka jäi Pekkaveen huoltokeikalta vaihtamatta.

Rautojen pultteihin tuleva Loctiten kierrelukite oli yllättävän kallista (17e), mutta pysyypähän kiinni. Tosin, ei varmaan saa myös aukikaan.. rungossa olevat pitkät pultit olivat niin tiukat, että sain katkastua yhden 6-kulma-avaimen. Täytyy käydä K-Raudassa juttelemassa, ei nimittäin ollut ihan halvin talttasarja. Update: Kävin valittamassa ja sain uuden sarjan.

Pieni, mutta tarpeellinen päivitys tuli myös hoidettua: sivujalan tassu on sen verran pieni, että jalka uppoaa helposti hiekkaan tai nurmikkoon. Piirsin rosteriteröksestä uuden palan ja Fredrik hitsasi sen paikoilleen. Hyvä homma! Jalan pinta-ala kasvoi tuplaksi. Toivottavasti riitää.

No comments: