Monday 7 July 2008

Hyviä uutisia Venäjän puolelta

Paljon on taas asioita hoidettu eteenpäin, päivitän kun ehdin. Mutta lyhyesti: etustefa korjattiin Pekkaveen kanssa, venäjän viisumin saan tämän viikon perjantain, carnetin + kv-ajokortin (1949) haen autoliitosta tiistaina, ajovarusteita on päivitetty yllättäen (ajan nahkatakilla + nahkahousuilla :)), kaksi 40-litran vedenpitävää säkkiä hankittu.

Mutta venäläinen tuttava Katja oli ottanut selvää Venäjän junakuljetuksista. Näillä näkymin pyörän saisi mukaan tavaravaunuun Sotchiin jo Pietarista. Katja asuu Pietarissa, ja lupasi avustaa sekä lippujen että mopon kanssa. Voi olla aika hankalaa, mutta toivotaan. Periaatteessa tavaralle on kilohinta (76 ruplaa per 10kg), eli pyörän hinnaksi tulisi jotain 60-80e, joka olisi aivan loistavaa. Mutta tavaravaunun kamat saattavat olla enemmänkin "tavaralle" eikä moottoripyörille, joten.. kattoo nyt.

Aijoo, ja alpinestarsin kengät menin myös tilaamaan Saksasta. Sain ne viikko sitten maanantaina, mutta väärän värisinä (pers!). Uusi pari tulee tänään. Kengät ovat Alpinestarsin Vector 2007, musta-ruskea väri.

Laitan kuvamateriaalia kun kiireiltäni ehdin.

No comments: